Σύστημα Παραγγελιοληψίας Ordering

Ζητούνται Συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα
Πληροφορίες στο info@c-tes.gr

Χαρακτηριστικά Ordering:

1. Φιλικό περιβάλλον χρήστη

Δεν πρέπει να ξοδεύετε το χρόνο σας με υπερβολικές κινήσεις, κάθε φορά που προσπαθείτε να πραγματοποιήσετε μια πώληση. Το πρόγραμμα Ordering είναι φτιαγμένο με τρόπο απλό και κατανοητό για τον μέσο χρήστη. Δεν έχει πολλά και δυσνόητα κουμπιά, που μόνο καθυστέρηση θα μπορούσαν να φέρουν στην διαδικασία της παραγγελίας. To Ordering δουλεύει σε οποιαδήποτε συσκευή (smartphone) διαθέτετε, Android ή iOs. Είναι φτιαγμένο με τρόπο τέτοιο, που επιτρέπει στον χειριστή να βρει γρήγορα αυτό που θέλει να χρεώσει. 

2. Καθημερινές εργασίες

Τροποποιήσεις τιμών, αλλαγές πόστων και τραπεζιών, κλεισίματα ταμείων. Αυτές είναι μερικές από τις καθημερινές, αλλά απαραίτητες, εργασίες που θα πρέπει να κάνετε. Επιλέξτε ένα πρόγραμμα που μπορεί, και να σας δίνει όλες αυτές τις δυνατότητες, και να τις εκτελείτε με απλοϊκό τρόπο. Έχουμε φροντίσει να δίνουμε στον χειριστή πρόσβαση σε κάθε σημείο εύκολα και γρήγορα. Φιλοσοφία μας δεν είναι απλά να έχουμε άλλο ένα πρόγραμμα στην αγορά. Θέλουμε να έχουμε ένα πρόγραμμα παραγγελιοληψίας, προσαρμοσμένο στην καθημερινότητα των συνεργατών μας.

3. Παραμετροποίηση εφαρμογής – Customization

Το customization είναι ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά παραγγελιοληψίας που ψάχνετε. Οι λειτουργίες του μενού θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες. Δεν λειτουργούν όλα τα καταστήματα με τον ίδιο τρόπο. Χρειάζεστε ένα σύστημα, που να είναι κατασκευασμένο ειδικά για εσάς και τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Το Ordering, κάνει ακριβώς αυτό. Μπορώ για παράδειγμα, με το πάτημα ενός πλήκτρου, να αλλάξω την κατάσταση του σερβιτόρου, και πολλά άλλα. 

 
4. Αναφορές – Στατιστικά

Το Ordering περιλαμβάνει αναφορές, με τα προϊόντα με τις καλύτερες και χειρότερες πωλήσεις, στατιστικά τζίρων και άλλα πολλά. Η δική μας, ολοκληρωμένη πρόταση ασύρματης παραγγελιοληψίας, δίνει την δυνατότητα σε εσάς να έχετε αναλυτικές αναφορές. Υπάρχουν αποδόσεις των στατιστικών πωλήσεων με δυνατότητα αποθήκευσης των δεδομένων σε excel μορφή. Οπότε επιτυγχάνεται εύκολη διαχείρισή τους, καθώς και δυνατότητα εκτύπωσης. Αναλυτικές πωλήσεις των προϊόντων και διακυμάνσεις τζίρων, καθώς και πλήθος άλλων στατιστικών στοιχείων. Βρείτε εύκολα, τα δυνατά αλλά και τα αδύναμα προϊόντα σας.

5. Υποστήριξη

Τελευταίο, αλλά σίγουρα το πιο απαραίτητο από τα χαρακτηριστικά παραγγελιοληψίας. Το κατάστημά σας είναι γεμάτο κόσμο και οι σερβιτόροι στέλνουν συνεχώς παραγγελίες, από τα pda ή τα android smartphone τους. Το τελευταίο που πρέπει να σας απασχολεί, είναι η σκέψη ότι το σύστημα παραγγελιοληψίας θα σας προδώσει. Δεν πρέπει να χάνετε τον χρόνο σας, με τις τυχόν δυσλειτουργίες των συστημάτων αυτών. Θα πρέπει να τον διαθέσετε για μια προσωπική επαφή με τους πελάτες σας.
H C-te.s – Computer Technical Support, με προϋπηρεσία 20+ χρόνων και έμπειρους τεχνικούς, είναι σε θέση να εξασφαλίσει την απροβλημάτιστη λειτουργία σας. Να απαντήσει άμεσα και υπεύθυνα σε οποιοδήποτε πρόβλημα δημιουργηθεί και να βρίσκεται δίπλα σας. 

 Το καλύτερο σύστημα POS να αγοράσετε, εάν δεν έχει υποστήριξη είναι πεταμένα λεφτά.

Στην C-te.s – Computer Technical Support θα βρείτε έναν συνεργάτη που με εμπειρία θα σας δώσει την κατάλληλη λύση στα καθημερινά προβλήματα της επιχείρησής σας..

Αυτό είναι που μας ξεχωρίζει.

Μερικά screenshots του Ordering

Scroll to top